life here n there...

By: fadz saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Apr-2009 11:12 Email | Share | | Bookmark
langkawi trip on hubby's besday..

sebelum nak update dgn gambaq2 during the trip, nak menyelit gambaq2 bf yg x terupload sblm ni.. some of my favs..

baheeira with her cap.. dah ready dah nak kuar.. tunggu abah start keta je... nak kuar mlm, kena la cover kepala tuu..



ni plak dgn gaya ala-ala dia.. ntah, ada yg kata dia suka dok camtu sbb ibu masa preggy selalu dok camtuu.. wallahu'alam.. ibu pun x perasan ye ke x...



this one dgn toncet satu atas kepala..rambut depan tu dah mcm nak tutup mata.. kat blkg x pjg2 pun lg..nampak cam belah depan je yg bnyk rambut... dgn mata bulatnya tuuu.. cantek je nampak combination of the colors in the pic.. sbb rasa cam kena dgn bantal merah kat sebelah tu...



yg ni masa kat dlm walker...lentok je kepala.. actually she was having high fever at that time.. risau je ibu.. brp kali x p gheja jaga baheeira.. bw p check up doc kata baheeira kena viral fever.. mmg musim la kut.. dah tu doc kata this kind of fever hanya akan baik dgn antibodi pesakit yg fight the virus itself..even antibiotik pun won't work.. adoiii, mmg risau sungguh... but alhamdulillah, she recovered after a few days.. bila dah recover from that fever, dia aktif semula cam biasa.. susu pun makin kerap..



ok... abih dah gambar bf yg lama2 nak diupload... now, we turn back to the langkawi trip during abah's besday...

just a weekend trip je with hubby's family.. penat gak la bershopping.. just sempat naik cable car kat langkawi geopark n masuk underwater world.. yg lain masa shopping n lepak2 je.. but it was a nice trip... balik tu la bf demam panas tu... rasanya sbb terlampau panas kut kat langkawi... n also, ibu n abah dukung bf memanjang... x sempat dia nak rest badan with a proper sleep... sian my baby...

on the way to langkawi..before sampai jeti kuala kedah..what a nice view.. sepjg aku dok berulang-alik ke langkawi dulu xdak la plak pokok yg berbunga cantik camni... ni nampak cam view kat oversea during spring season pun ada...





n then some pics masa naik cable car kat langkawi.. very nice view dr puncak..







ptg tu dah turun dr cable car tu konon nak la tgk sunset... tp just sempat singgah kat pantai pasir itam... adik2 ipar dok memborong baju2 kat situ..aku, hubby n bf sempat p jenguk pantai n lepak jap... my hubby snap a photo of me dgn bf..cantekkk plak gambaq yg dia capture...




Friday, 13-Mar-2009 04:24 Email | Share | | Bookmark
weekend at cameron highland..

we had a one nite stay kat strawberry park, cameron.. 21/2/2009... having great time...


ni kat ladang teh.. cameron bharat plantations..


ni pun... bestnya bila nampak ijau je pokok2 teh tuuu....


ni plak view sebelum turun ke bwh... ke ladang teh tu la.. view a bit blur.. sbb sejuk kut..


wajah2 3 generasi.. semuanya cam buat iklan gigi.. yg baheeira plak sibuk dok nak peluk kepala ateh dia... ish2..


ni plak gambar feveret..suka tgk bf being hooded with her baju sejuk..


Friday, 27-Feb-2009 02:57 Email | Share | | Bookmark
during her 6th n 7th month..

some pics of baheeira fathini yg ibu rasa menarik to b shared with everyone.. =)







Wednesday, 10-Dec-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
more pics of baheeira fathini..















Wednesday, 19-Nov-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
akad nikah n kenduri ecah kat johor

 
 
 
View all 23 photos...
this entry is all about ecah's akad nikah kat masjid rantau panjang n her reception day at felda tunggal, kota tinggi...

including also adegan berendam bhf family kat tanjung balau bay resort's pool...



ni plak masa kat dlm stroller dia..kat sebana...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net